Rouwboeket bezorgen in Leeuwarden?

Wilt u een rouwboeket laten bezorgen in Leeuwarden? Wij maken het door u uitgezochte rouwboeket en bezorgen het voor je in Leeuwarden. Mocht u verder vragen hebben over het bezorgen van een rouwboeket in Leeuwarden bel dan naar 058-2663333.

Via onze website is het ook mogelijk een rouwboeket door heel Nederland te versturen. Dit kunnen we omdat we via internet verbonden zijn met andere bloemisten en zo een order kunnen doorgeven aan een andere bloemist.

Rouwboeket vandaag bezorgen in Leeuwarden?

Wilt u vandaag een rouwboeket laten bezorgen in Leeuwarden? Wij kunnen de bestelling vandaag, met uitzondering van zon- en feestdagen, bezorgen in Leeuwarden. Als u de bestelling voor 15:00 op onze website plaatst kunnen we het rouwboeket vandaag bezorgen.

Via onze website kun je naast rouwboeketten ook rouwstukken laten bezorgen.

Bezorgen van rouwboeket bij crematorium/aula in Leeuwarden?

Het is mogelijk om uw rouwboeket of rouwbloemstuk bij een crematorium of aula van een begraafplaats in Leeuwarden te laten bezorgen. Wij adviseren u dan in het bestelproces de datum van de plechtigheid op te geven. Niet elk crematorium of aula accepteert namelijk de levering van rouwbloemen meer dan 1 dag voor de plechtigheid, in dat geval kunnen wij contact opnemen met het crematorium en/of aula in Leeuwarden.

Heeft u vragen over het bezorgen van een rouwboeket in Leeuwarden?

Heeft u verder nog vragen over het bezorgen van een rouwboeket in Leeuwarden bel ons dan op 058-2663333